/

 

 

WERKWIJZE 

Persoonlijk

Omdat emoties in het familierecht vaak de boventoon voeren, is het belangrijk dat u zich thuis voelt bij uw advocaat en/of mediator. Ik draag daaraan bij door mijn persoonlijke en betrokken manier van werken. Ik ontvang u graag in mijn warme en gemoedelijke kantoor, waar u zich snel op het gemak zult voelen.

Ik vind het belangrijk om nauw contact te onderhouden met mijn cliënten. Bij Den Ridder Familierecht zijn de lijntjes altijd kort.

 

Pragmatisch

Door mijn jarenlange ervaring en gedegen juridische kennis, kan ik uw belangen en kansen goed inschatten. Ik ben to-the-point en wind er geen doekjes om. Als duidelijk is dat overleg nergens toe leidt, zal ik niet aarzelen om de rechter om een oordeel te vragen. U heeft er immers niets aan dat een zaak gaat slepen. Vanwege mijn werk als rechter-plaatsvervanger kan ik uw kansen als geen ander inschatten. 

 

Efficiënt

Ik sta mensen bij in een moeilijke fase in hun leven en ben doordrongen van het belang dat zorgen serieus worden genomen en vragen snel worden beantwoord. In een periode met veel onzekerheid sta ik met raad en daad voor u klaar. Ik heb er een hekel aan als zaken blijven liggen en werk (dus) snel en efficiënt. 

 

 


 

Wilhelminalaan 5 4941 GJ Raamsdonksveer T: 0162-229702 I F: 0162-241410 I E: info@denridderfamilierecht.nl 

 

© 2022 Den Ridder Familierecht